Az ingatlanos – paródia

Arra gondoltunk, hogy görbe tükrön keresztül mutatjuk be nektek az ingatlanpiacot. Mi nem vagyunk humoristák, de szeretjük a műfajt, mert vicces és tanulságos egyszerre. Reméljük jót fogtok szórakozni a megosztott videókon!

Az Ingatlanügynöknél

Az első komédia arról szól, miként próbálnak ránk sózni mindenféle ingatlanokat az ügynökök. Ez egy szarkasztikus műfaj, akinek nem inge, ne vegye magára! 🙂

Értékelés – Vásárló

Amit mindenképpen érdemes fontolóra venni, ha vásárlóként találjuk magunkat szembe az eladó ügynökével:

Legyünk résen! – az eladó ingatlanosának az a feladata, hogy eladjon.

Természetesen megpróbálhat a kedvünkben járni, hogy esetleg más ingatlant találjon nekünk a többi ügyfelétől, de ha az eladó(k) fizetnek neki, akkor ő az eladó(k) érdekeit tartja szem előtt. Ez egyrészről egyértelmű hiszen az értékesítések után kapja a jutalékát. Másrészről a jog is előírja, hogy csak ellenérték fejében képviselheti ügyfeleit. Ergo, mi nem adunk neki semmit, így nem is képvisel minket.

Így hát ne tévesszen meg minket a kép, mikor lakást vásárlunk: Az ingatlanos legyen bármilyen, ebben a felállásban nem a vásárlót képviseli!

Értékelés – Eladó

Másik oldala az érmének, ha eladóként keresünk magunknak ingatlanközvetítőt, hogy helyettünk árulja az otthonunkat.

Legyünk körültekintőek és kerüljük a kóklereket!

Ha arra hajlandók vagyunk, hogy heteket bújjuk az internetet, hogy megtaláljunk egy jó terméket (telefont, hűtőt, autót…), akkor az ingatlanunkkal kapcsolatban se legyünk restek és csak egy megbízható, profi ingatlanosra bízzuk legnagyobb anyagi értékünket.

Reméljük szórakoztatott benneteket videó! Ti ismertek hasonló jellegű videókat? Várjuk kommentben!…

Facebook hozzászólások
Közösségi megosztás