Rólunk

Ingatlanról, élesen!

Ingatlanokkal kapcsolatos kérdésekről rántjuk le a leplet, hogy naprakész és hasznos információkat, illetve tanácsokat kapj! Egy képzett csapatként állunk a rendelkezésedre.


Kotán Sándor profilKotán Sándor / VESTAGO

       

Mérnök projektvezetőként több éve foglalkozom ingatlanokkal. Saját befektetéseken keresztül tanultam ki a szakma alapjait. Egy lakás vásárlásnak, eladásnak vagy üzemeltetésnek van egy szakmai és egy koordinációs oldala. Ha bármelyikkel kapcsolatban kérdés merülne fel benned, fordulj hozzánk bizalommal!

 

 


Kotán Gábor / VESTAGO

       

Ingatlanközvetítőként és mérnökként hiszem, hogy a kreatív megoldásainkkal közelebb hozhatjuk az emberekhez a saját otthon lehetőségét. Nincsen megoldhatatlan probléma, segítünk a megoldás megtalálásban, és a megfelelő szakember kiválasztásában!

 

 


Dr. Vizer Tamás profil

Dr. Vizer Tamás / vizer.hu

     

Ügyvédi irodámban kizárólag ingatlanjoggal és ingatlanokat érintő ügyekkel foglalkozunk. Szakértők vagyunk. Álláspontom szerint kizárólag egy területen lehet az ember specialista; nekem ez a terület az ingatlanok joga. A több tucat sikeres ügyletnek köszönhetően a legkülönfélébb esetekre is már van jól bejáratot megoldásunk.

 

 

 

 

Közösségi megosztás