Rólunk

Ingatlanról, élesen!

Ingatlanokkal kapcsolatos kérdésekről rántjuk le a leplet és nézünk utána részletesen, hogy naprakész és hasznos információkat, illetve tanácsokat kapj! Egy képzett csapatként állunk a rendelkezésedre.


Kotán Sándor / VESTAGO, ingatlanmentor

       

Gépészmérnökként végeztem, majd külföldön dolgoztam vezetői pozícióban. Öt éve vettem meg az
első lakásomat. Akkor jöttem rá, hogy az ingatlanpiacon tudnám a legjobban kamatoztatni a tudásomat. A VESTAGO keretein belül egyedülálló módon segíthetek az embereknek megtalálni otthonukat. Az IngatlanRevü pedig lehetőséget ad, hogy egy közösségként ötleteljünk a
problémákról.


Kotán Gábor / VESTAGO, ingatlanmentor

       

Gépészmérnökként és ingatlanközvetítőként végeztem. Sanyi hatására merültem bele az ingatlanok világába. A VESTAGO-val egy magasabb szintre szeretném emelni az ingatlanvásárlást. Hiszem, hogy a kreatív megoldásainkkal közelebb hozhatjuk az emberekhez a saját otthon lehetőségét. Az IngatlanRevü pedig egy jó alkalom, hogy egy-egy érdekes témában elmélyülhessek.

 


Dr. Vizer Tamás / ügyvéd, vizer.hu

     

Ügyvédi irodámban kizárólag ingatlanjoggal és ingatlanokat érintő ügyekkel foglalkozunk. Szakértők vagyunk. Álláspontom szerint kizárólag egy területen lehet az ember specialista; nekem ez a terület az ingatlanok joga.

 

 

 

 

Közösségi megosztás